Studentenraad

Een nieuw jaar, een nieuwe raad

Een nieuw collegejaar betekent echter ook een nieuwe medezeggenschap: 7 nieuwe facultaire studentenraden (voor elke faculteit één) en 1 nieuwe centrale studentenraad. Ook op de FNWI heeft zich dus een nieuw raad gevormd, bestaande uit 12 ambitieuze mensen die een deel van hun vakantie hebben opgegeven om zich op hun raadstaken voor te bereiden. Omdat dit inwerktraject door de vorige studentenraad erg goed op touw was gezet, zijn de nieuwe vertegenwoordigers van de ruim 4500 studenten die op de FNWI studeren inmiddels helemaal klaar voor hun taak. En we hebben er zin in!

 
Ook dit jaar zal de Facultaire Studentenraad (FSR) van de FNWI de belangen van alle studenten behartigen. Gezien de rechten van de studentenraden wettelijk zijn vastgelegd, kunnen wij ook daadwerkelijk resultaten behalen. Dit gebeurt altijd in samenwerking met opleidingen en het bestuur van de faculteit, onder leiding van onze decaan Karen Maex. De eerste gesprekken van de afgelopen weken beloven een hechte en vruchtbare samenwerking.

 
Ben je benieuwd wat de FSR voor jou kan betekenen? Kom dan vooral een keer langs in onze kamer, A1.26. Hier zijn vrijwel altijd leden van de raad aanwezig, die graag je vraag beantwoorden of willen helpen met het oplossen van eventuele klachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.