Studentenraad

Blog: Faculteitscolloquium en Ruimtetekort

Zoals gewoonlijk is de raad weer druk bezig met allerlei dingen. Zo houdt de raad zich bezig met de mogelijke opzet van een faculteitscolloquium voor studenten. Op het moment is er maandelijks een faculteitscolloquium voor medewerkers, waar actuele onderzoeksthema’s worden gepresenteerd door onderzoekers van verschillende vakgebieden. De raad is op het moment in overleg met de faculteit over de mogelijke invoering van een dergelijk concept voor studenten.

Daarnaast is de raad druk bezig met het drukte-probleem op het Science Park, waar een tekort aan studieplekken eerder regel dan een uitzondering lijkt. Kortgeleden zijn er wel nieuwe stilte werkplekken bijgekomen en is er ook een bar geopend waar studenten rustig kunnen studeren tot vijf uur. Desalniettemin, is er nog steeds een tekort aan studieplekken en volgend jaar zal het probleem groter worden indien er geen maatregelen worden genomen. De raad blijft dit aankaarten bij het directieteam van de faculteit; zo zal dit onderwerp aan bod komen op het eerst volgende informatieoverleg.

Heb je vragen of opmerkingen? Of specifieke klachten omtrent bijvoorbeeld de aanwezige (of ontbrekende) voorzieningen? E-mail het hoofd van taakgroep Academische Gemeenschap & Voorzieningen: Kavel Ozturk (kavel.ozturk@studentenraad.nl) of kom langs bij de raadskamer, A1.26.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.