Studentenraad

Blog: Master of Science

Het Science Park loopt als een tierelier. Het aantal studenten is de afgelopen jaren exponentieel toegenomen en wij bèta’s weten natuurlijk wat dat betekent: gewoon ontzettend veel studenten. Met de groeiende stroom eerstejaars studenten worden ook de hogere jaren steeds voller. De masters zijn hierop geen uitzondering. Bovendien laten maar weinig mensen dit vervolg op de bachelor liggen. Dit betekent dat er een manier moet worden gezocht om al deze studenten een goede studie aan te bieden en dat is niet altijd even makkelijk.

Met name masterstudenten dienen kleinschalig onderwijs te krijgen. Hier zijn meer en meer studieruimtes voor nodig. Bovendien moeten alle colleges voorgezeten worden door docenten. En met elk nieuw niveau in het onderwijs zijn er minder docenten die de studenten nog iets kunnen leren, en met steeds meer studenten kan dit een serieus struikelblok zijn!

Beginnen jullie het al benauwd te krijgen, masterstudenten in spe? De FSR FNWI zit hier bovenop. Op dit moment zijn wij bezig om het onderwijs in de masters uitgebreid onder de loep te nemen. Prioriteit is hierbij dat alle studenten de komende jaren een master kunnen volgen die van hoge kwaliteit is. Zoals wij trots zijn op het Science Park, willen wij natuurlijk ook trots kunnen zijn (en blijven!) op onze masters.

Denk jij dat wij nog iets over het hoofd zien? Je kunt altijd langs komen in de FSR kamer, A1.26, of stuur een berichtje aan taakgroephoofd Masters, Financiën en Onderzoek, Jonathan Beekman. Die kun je bereiken op jonathan.beekman@studentenraad.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.