Studentenraad

Blog: Tentamens, Tentamens, Tentamens...

Stel, het is volgende week. Je hebt net een tentamen gehad en komt even bij met een lekkere cappuccino van Sjeel. Terwijl je geniet van je dagelijkse dosis cafeïne valt je blik op een paars geval bij de liftschacht. Het is een brievenbus. Wat doet die prachtige paarse brievenbus daar?

Na nog een slok genomen te hebben merk je dat het een actie is van de Facultaire Studentenraad. Bij het zien ervan krijg je een moment van gewaarwording over je schriftelijke beproevingen. Misschien mocht je het tentamen niet mee naar huis nemen, was je het niet eens met de identiteitscontrole of werd je concentratie ruw verstoord door een drilboor of feestende studenten. Of misschien vond je de omstandigheden wel helemaal prima.

Hoe dan ook besluit je jezelf richting de brievenbus te bewegen. Een kort praatje later pak je een papiertje, schrijf je je naam en vraag of klacht op en deponeer je dit met voldoening in de kenmerkende paarse brievenbus. Je dag is weer goed. Nu weer knallen.

Op 22 en 24 april kun je ons vinden in de centrale hal van het Science Park. Hier staan we om te kijken wat jullie vinden van de verzorging rondom tentamens. Eventueel kun je een klacht of vraag op een briefje schrijven met je e-mailadres erop. Deze zullen we dan in behandeling nemen en dan geven we je zo snel mogelijk feedback.

Heb je nog vragen over de actie? Kom dan langs bij de Facultaire Studentenraad in A1.26 of stuur een mail naar fnwi@studentenraad.nl. Vergeet vooral niet om de 22e en 24e van april langs te komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.