Studentenraad

Zondagochtend en drukte

Op het moment dat ik wilde beginnen met deze blog was het zondagochtend, rond half 9. Gezien ik een weekendje bij m’n ouders was, vroegen die zich af waarom ik zo vroeg al aan het werk was. “Nou”, zei ik, “dat komt doordat de afgelopen 2 weken dusdanig druk waren dat je er 4 weken mee zou kunnen vullen. Ik heb sommige dingen nog niet kunnen doen en die doe ik nu.” Deze korte conversatie zorgde voor de inspiratie voor deze blog.

Met grote regelmaat leg ik aan (mede)studenten of andere kennissen uit wat het werk van de FSR inhoudt en wat ik daarvoor allemaal moet doen. Heel vaak krijgen ik dan de vraag waarom ik dat toch allemaal ben gaan doen. Deze vraag kan op verschillende manieren beantwoord worden en als je deze vraag stelt aan de verschillende raadsleden, dan zul je ongetwijfeld een variërende antwoorden krijgen. Maar één ding is duidelijk: iedereen doet het omdat hij of zij de kwaliteit van onderwijs van groot belang vindt en die graag wil bewaken.

En als dat het gezamenlijk doel is van de studentenraad, dan schrijf ik met alle liefde op zondagochtend half 9 een blog.

Ben je benieuwd wat het werk van de raad inhoudt? Naast het stellen van die vraag aan een raadslid, kun je het ook in levende lijve meemaken door een Plenaire Vergadering (donderdag 18.00 – 20.00) bij te wonen. Laat het eerst wel even weten door te mailen naar
fnwi@studentenraad.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.