Studentenraad

De brakke taakgroep... of toch niet?

‘De taakgroep waar je het meest brak bent’, dit waren de eerste woorden die wij als taakgroep hoorde toen wij werden ingewerkt door de oude taakgroep AGV. Het duurde enkele seconden voor ik had geaccepteerd dat dit blijkbaar weer niet het jaar zou worden waarin ik zou veranderen in de serieuze student die na een harde dag studeren om 22 uur in pyjama en met kopje thee in de hand het bed zou induiken, dit kon volgend jaar toch ook wel?

Nu, twee weken, 10 uur vergaderen en 18 uur training later ben ik er toch wel achter dat de taakgroep Academische Gemeenschap en Voorzieningen meer inhoudt dan alle borrels en feestjes afgaan.Zo organiseren wij eens in de zes weken een studentencolloquium waar er in gesprek wordt gegaan over allerlei verschillende onderwerpen op de FNWI, zorgen wij ervoor dat er voldoende studieplekken zijn en willen wij ons dit jaar ook gaan focussen op duurzaamheid binnen de FNWI, genoeg om ons voor in te zetten dus!

Daarom heb ik besloten dit jaar voor de strategie van een dubbelleven te gaan. Overdag zal ik als serieuze student in de hallen van het Science Park de rechten van de studenten bevechten en ‘by night’ zal ik het feestbeest toch nog een laatste jaar naar buiten laten.

Taakgroephoofd “Academische Gemeenschap & Voorzieningen”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.