Studentenraad

De eerste indruk

De eerste paar weken van een academisch jaar zijn altijd erg belangrijk, je hebt maar één kans op een eerste indruk. Je weet nooit wie er in je werkgroep zit of aan jouw practica tafel dit jaar. Het kan zomaar dat mooie mens zijn waar je vorig jaar je ogen al niet vanaf kon houden. Extra aandacht voor je uitdossing lijkt onontbeerlijk om dit jaar zeker wel een gesprek aan te kunnen knopen.

 

Voor de studentenraad is dat niet anders. Ook wij moeten een goede eerste indruk gaan maken op de decaan, alle beleidsmakers en medewerkers, en allerbelangrijkste, jullie, de studenten. Je hebt misschien de posters al gezien op Science Park, mogelijk weet je zelfs al wie wij allemaal zijn, maar het is belangrijk om herkenbaar te zijn zodat je weet wie je moet aanschieten als je een vraag of opmerking hebt.

 
Wij zijn natuurlijk niet de enigen die aandacht zoeken met een uitdossing. In de dierenwereld is dit al veel langer een begrip. Denk aan paradijsvogels, of dichterbij huis pauwen, met hun felgekleurde verenpak en opvallende staart. Nou is het een beetje overdreven om de hele raad in van die Braziliaanse carnavalspakken te hijsen, met genoeg veren om te concurreren met de pauwen en paradijsvogels van deze wereld. Daarom houden we het bij bescheiden raadskleding, waar jullie ons binnenkort aan kunnen herkennen.

 
Als PR zorgen wij ervoor dat jullie weten wie wij zijn. En nog belangrijker; dat de informatie naar de achterban wordt gecommuniceerd. Zoals we nu doen, in dit blog. Wij zijn er uiteindelijk voor jullie en om die reden kan je altijd bij ons terecht met problemen. Voel je daarom niet bezwaard om een keertje langs te komen bij onze kamer in A1.26.

 

Hoe mooi we er ook uit zien dit jaar, toch is de hoop dat jullie ons vooral gaan waarderen om de manier waarop we de studenten een stem geven. Liever een nachtegaal dan een pauw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.