Studentenraad

De FSR in kerstsferen

Het is weer die tijd van het jaar! Oliebollen, chocolademelk, glühwein, maar ook allerlei deadlines die nog voor het einde van het jaar gehaald moeten worden. Ook de facultaire studentenraad is in kerstsferen.

Glühwein en warme choco op straat
De studentenraad nodigt je graag uit om met ons een kop glühwein of warme chocolademelk te drinken. Op dinsdag 16 december tussen 15:30 en 17:00 staan we op het plein bij de ingang van REC E (Roetersstraat 11, naast café De Krater) om met jou, medewerkers en buurtbewoners van de Roeterseiland Campus de feestdagen in te luiden. Laat bij ons je kerstwens achter voor de faculteit, en wellicht krijg je wel meer lekkers van de kerstman!

Kerstwensen
Ook op donderdag 18 december houden we je de hele dag warm. Met een knappend haardvuur op de achtergrond kan je nog even studeren voor de laatste tentamens, of moed bijeenschrapen voor alle kerstborrels. Laat je kerstwens voor je faculteit bij ons achter, eet een kerstkransje met ons en babbel over jouw visie op onderwijs. Heb je ideeën , vragen, complimentjes voor de raadsleden? Dit is je kans! Natuurlijk kan je ook altijd even langskomen op kantoor, REC D2.00

Serious Request symposium
3FM Serious Request 2014 vraagt aandacht voor seksueel geweld tegen vrouwen, een stille ramp die jaarlijks miljoenen vrouwen treft en beschadigt. Om deze actie te steunen organiseert Sociale Wetenschappen van de UvA een symposium waar dit onderwerp (en verwante onderwerpen) vanuit de wetenschap wordt belicht. Uiteraard wordt ook geld opgehaald voor het doel van Serious Request 2014.

Zaterdag 20 december, 11-15 uur, CREA Theaterzaal,
Nieuwe Achtergracht 170, 1018 WV Amsterdam

Kijk voor meer info op www.uva.nl/seriousrequest

Reces
Natuurlijk willen ook drukke raadsleden even uitblazen, achterstanden bijwerken en bij hun familie zijn. Daarom zijn we van 20 december t/m 5 januari minder goed bereikbaar. Natuurlijk kan je ons nog steeds mailen via fmg@studentenraad.nl!

 

Rest ons weinig anders dan je alvast fijne feestdagen toe te wensen, en een excellent nieuw jaar!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.