Studentenraad

De Nationale Studentenenquête

Hij is er weer: de Nationale Studentenenquête (NSE)! De NSE is de grote, landelijke enquête die onder vrijwel alle studenten van het hoger onderwijs (hogescholen en universiteiten) wordt verspreid. Het is een initiatief van stichting Studiekeuze123, wat op zijn beurt een initiatief is van onder andere de vereniging van alle universiteiten (VSNU) en de studentenvakbond (LSVb) waarbij de mening van studenten over hun opleiding wordt gevraagd.

De uitslag van de NSE is erg belangrijk voor de universiteit, omdat het een beeld geeft van de tevredenheid van de studentpopulatie. Als in mei de uitslag bekend wordt gemaakt, dan zullen de besturen snel kijken hoe hun instelling het afgelopen jaar heeft gepresteerd. Opleidingsdirecteuren kijken op hun beurt naar de beoordeling van hun specifieke opleiding.

Wil je laten weten dat er iets mankeert aan je opleiding? Of wil je juist je waardering voor bijvoorbeeld de organisatie van jouw opleiding of universiteit uitspreken? Vul dan voor 8 maart de NSE in door te klikken op de link in je mail!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.