Studentenraad

FMG Dialoog #2: De Knelpunten

In de afgelopen weken zijn door de medezeggenschap, voorzitters en directeuren knelpunten verzameld die spelen binnen de FMG. De FSR FMG heeft dit gedaan aan de hand van het FMG Dialoog op vrijdag 20 februari. De notulen hiervan staan op de website. Van al deze ingebrachte punten is een samenvatting gemaakt geordend op thema. Daarnaast is aangegeven bij welke actor het initiatief kan liggen om de knelpunt tot een oplossing te brengen.

Graag zouden we deze punten willen bespreken in het FMG Dialoog (#2) op dinsdag 7 april tussen 18:00 en 20:00 uur in C1.03. Op deze wijze kunnen we bekijken wat vanuit studentenperspectief de meest urgente knelpunten zijn om aan te pakken en kunnen we nadenken over mogelijke oplossingen. Zo zijn we als studenten niet alleen betrokken bij de inventarisatie van de knelpunten, maar ook bij het nadenken over oplossingen.

Op donderdag 16 april tussen 16:00 en 18:00 uur zal er een debat plaatsvinden tussen zowel docenten, medewerkers, studenten en de decaan om over de oplossingen te discussiëren, zodat we hopelijk als academische gemeenschap tot concrete stappen kunnen komen binnen de FMG.

De knelpunten zoals deze zijn geïnventariseerd zijn hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.