Studentenraad

Gure wind en de goedheiligman

Het nieuwe jaar is inmiddels al flink onderweg; de zomer lijkt mijlen weg. Zonnige dagen op het gras zijn definitief verleden tijd. De herfst heeft flink ingezet, de wind en regen huilen guur om het Science Park, collegezalen zijn gevuld met de geur van natte jassen. Maar dit jaargetijde brengt ook veel leuke dingen met zich mee; vrolijk gekleurde vallende bladeren, Sint-Maarten, knusse avonden op de bank met chocolademelk en Netflix. De duisternis en kou van buiten de deur wordt gecompenseerd door licht, warmte en gezelligheid binnenshuis. De feestdagen volgen elkaar strak op: Halloween, Sint-Maarten, Sinterklaas en iets later Kerst en dan de jaarwisseling.

Een cadeautje voor de FNWI studenten

De goedheiligman heeft Science Park ook dit jaar niet vergeten, en hij is vast besloten de studenten iets heel moois te geven. Nu het leenstelsel steeds dichterbij komt lijkt het onze goedheiligman een goed idee om alle studenten te laten zien welke geweldige dingen er in  het leven zijn die niet uit de winkel komen. Voor de studenten van de FNWI heeft hij een grote zak INSPRAAK mee genomen uit Spanje en bij de studentenraad door de schoorsteen laten vallen.

De raads-sint wil wel heel graag dat dit goed verdeeld wordt, en om te zorgen dat iedere student voldoende inspraak krijgt, zal er vanaf de eerste week van december een Sinterklaasenquête gehouden worden. Dan krijgt iedere student wat er gewild wordt. De enquête kan bij het stalletje van de studentenraad gemaakt worden, of online ingevuld worden. En zoals het liedje gaat: Wie zoet is krijgt lekkers…. Als dat geen lekker seizoen wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.