Studentenraad

Het klantenbestand van de FSR FNWI. Copyright: PR

Woensdag 14 oktober heeft de Studentenraad FNWI haar beleidsplan gepresenteerd in de Brainwave. Hiermee zijn de doelstellingen van de raad gepresenteerd voor het komende raadsjaar aan betrokken studenten, directieleden, leden van de ondernemingsraad en overig geïnteresseerden.
Aansluitend op deze beleidsplanpresentatie was de constitutieborrel waar onder andere diverse andere studentenraden, besturen van studieverenigingen en onderwijscommissies kwamen ‘recipiëren’.
De beleidsplanpresentatie en de borrel waren een mooie gelegenheid voor de raad om zich te presenteren ­ al waren wij op het eind van de avond niet meer allemaal even representatief. De komende weken zal de taakgroep PR zich gaan richten om, buiten deze woensdag, meer gelegenheden te verzorgen waar studenten in aanraking komen met de studentenraad.
Zo is er het idee om in de kamers van studievereniging “praat-met-de-raad”­borrels te organiseren. Deze borrels moeten er voor zorgen dat, op een laagdrempelige manier, studenten meer betrokken raken bij wat de studentenraad doet. De komende weken zal met studieverenigingen worden besproken hoe en of dit idee vorm zou kunnen krijgen.
Heb jij, als student, een mening, ideeën of een betere naam voor de “praat-met-de-raad”­borrels? Kom dan vooral een langs in de FSR-kamer A1.26 of mail naar fnwi@studentenraad.nl!

FNWI zegt:

@Maico: Helemaal gelijk! Typfoutje.

Maico Timmerman zegt:

Volgens mij bedoelden jullie de studieverenigingen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.