SR

Studentenraad

Instemmingsmoment AFS op 20 december

Het instemmingsmoment van de Centrale Studentenraad (CSR) en de Centrale Ondernemingsraad (COR) over de plannen voor de AFS zal plaatsvinden op 20 december.

Zonder instemming van de CSR en de COR kunnen de plannen voor de Amsterdam Faculty of Science (AFS) niet doorgaan. Het instemmingsmoment stond eerder gepland voor oktober, maar toen ontbrak er essentiële informatie om een oordeel te kunnen vormen. De plannen waren volgens de CSR onvoldoende onderbouwd. Dit is aangekaart bij het bestuur van de UvA en daarop is het voorstel gekomen om het instemmingsmoment uit te stellen tot december.. Op die manier kregen de Colleges van de UvA en de VU nog twee maanden de tijd om de centrale medezeggenschapsorganen van extra informatie te voorzien. Op 2 december zijn de nieuwe stukken beschikbaar gekomen, deze en de oudere stukken zijn hier allemaal te vinden.

Op 20 december zullen de CSR en de COR in een openbare vergadering besluiten over de plannen om de bètafaculteiten van de UvA en VU te integreren tot de Amsterdam Faculty of Science (AFS). Specifieke locatie en tijd volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.