Studentenraad

Is de UvA zoet geweest voor jou? - Sinterklaasenquête!

De meest sfeervolle maand van het jaar is weer aangebroken. Een maand van kerst, champagne en natuurlijk het Sinterklaasfeest.

Dus,

Sint en piet zaten weer eens te bedenken…

Nee.

Dit jaar doen we het Sinterklaasfeest een keertje anders. En wel op de ochtenden van 2 en 3 december. Dus, let goed op in de grote hal van Science Park en zoek de Sint en zijn paarse pieten!

Nu denk jij: ‘Huh, paarse pieten?’ Ja, paarse pieten. Dit jaar hoef je namelijk niet bang te zijn dat je geen cadeautjes krijgt als je niet aardig bent geweest, want bij paarse Sint is er maar een die de roe kan krijgen en is er maar een potentiële kandidaat om in de zak naar Spanje meegenomen te worden: De Universiteit van Amsterdam.

Dus aan jou de vraag: Is de UvA zoet geweest voor jou?

Kom je een paarse piet tegen, vraag naar de Sinterklaasenquête en vul deze in. Wie weet krijg je er nog een paar lekkere pepernoten voor terug in je vuistje en heel misschien zelfs een knuffel van Sinterklaas…

Verder heeft de raad maandag 30 november de eerste Praat met de Raad borrel georganiseerd in de kamer van studievereniging via. Het idee van de borrel is dat de Studentenraad eens in de drie weken langskomt in de kamers van een studievereniging op Science Park met hapjes en trakteert op een paar rondes bier of fris om als Studentenraad op een laagdrempelige manier met studenten in contact te komen.

Wij vonden de borrel geslaagd en hopen het idee voort te kunnen zetten.

Dus, houd onze Facebook­pagina “Studentenraad FNWI ­UvA” in de gaten en wie weet drinken we binnenkort een borreltje bij jouw studievereniging!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.