Studentenraad

Blog: Kerstvakantie!

Als student is het leven soms best zwaar. Donkere dagen, een saaier vak dan gedacht waar je toch tentamen voor moet maken, een drukke tentamenweek of de stressvolle afronding van je scriptie of stage. Gelukkig ben je nooit de enige student die hiermee rondloopt en gelukkig komt er een einde aan iedere tentamenweek.

Het viel de afgelopen tentamenweek op dat het nog steeds erg druk is op Science Park. Het goede nieuws is dat de faculteit bezig is met onderhandelingen voor een nieuw (nood)gebouw. Het slechte nieuws is dat dit niet vóór september gerealiseerd zal zijn. Tot die tijd zullen we dus creatief moeten omgaan met de ruimte die er is. De drukte kun je ook anders zien, zo zei een student: “Tentamenweek is eigenlijk het gezelligste moment van het jaar.”

Met de studiebegeleiding en het verminderen van stress is de studentenraad ook druk bezig. De studentenraad heeft een aantal goede voornemens voor het nieuwe jaar, onder andere: Makkelijk vindbare (keuze)vakken, duidelijkere richtlijnen voor je honoursprogramma, een vast moment waarop de studenten horen hoe het gaat met de faculteit, goede studieadviseurs en betere aansluiting op het masteronderwijs. Nu is het nog hopen (en hard werken) dat 2014 dit gaat brengen!

Fijne feestdagen en het beste voor 2014,

Liefs,
Emma
Voorzitter FSR FNWI

Fijne feestdagen gewenst! FSR FNWI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.