SR

Studentenraad

Maagdenhuisdebat: De ideale UvA-HvA bestuurder

Hoe ziet jouw ideale College van Bestuur eruit? Dit collegejaar komen er twee vacatures vrij voor het College van Bestuur van de UvA-HvA. De medezeggenschap wordt dit jaar meer betrokken bij de benoeming van de nieuwe voorzitter en nieuwe rector magnificus. Zo hebben zij instemming op de profielschets, waarin de eigenschappen en competenties van de sollicitant uitgebreid worden beschreven. De centrale studentenraad is vastbesloten de academische gemeenschap op verschillende manieren te betrekken bij de invulling van deze profielschets.

Bijeenkomst: “De ideale UvA-HvA bestuurder”
Donderdag 24 september 2015
17-19.30h, Hal Maagdenhuis

Op donderdag 24 september 2105 zal een maagdenhuisdebat worden georganiseerd rondom het thema ‘De ideale bestuurder’. Wat maakt een bestuurder geschikt om een universiteit en hogeschool te bestieren? Wat zijn eigenschappen die we graag zien en welke competenties of achtergronden zijn gewenst? Ook willen we bekijken in hoeverre de profielen van een rector magnificus en voorzitter verschillen.

Input leveren kan via
profielschetscvb@studentenraad.nl

Naast een bijeenkomst heeft de studentenraad een email-adres geopend waar iedereen zijn of haar input kan leveren. Dat kan in alle vormen; van een lijstje eigenschappen tot een uitgeschreven profielschets. De CSR hoopt op veel reacties!

Lees hier de brief van de Raad van Toezicht UvA-HvA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.