Studentenraad

Meld je nu aan voor FNWI-werkgroepen 10-puntenplan

De FNWI stelt drie werkgroepen in voor het vertalen van het 10-puntenplan van de UvA naar de faculteit. Heb je belangstelling om deel te nemen aan een van de werkgroepen, meld je dan nu aan.

De UvA heeft een 10-puntenplan gepresenteerd waarin de uitgangspunten zijn benoemd voor het moderniseren van de koers van de universiteit ten aanzien van organisatie en besluitvorming. Om dit plan op een constructieve en effectieve wijze te vertalen naar de FNWI worden in samenwerking met de OR en FSR drie werkgroepen ingesteld. De werkgroepen krijgen ieder een eigen aandachtsgebied:

  1. Bestuurlijke vernieuwing
  2. Onderwijs-onderzoek
  3. Kwaliteit en rendement

Het is de bedoeling dat de werkgroepen zodanig zijn samengesteld, dat zij een afspiegeling zijn van de faculteit (studenten uit verschillende opleidingen, zowel bachelor als master).

Gepland is dat de werkzaamheden van de werkgroepen eind 2015 zijn afgerond. De verwachte tijdsinvestering is afhankelijk van de gekozen werkwijze van de werkgroep.

Heb je belangstelling om deel te nemen aan één van deze werkgroepen, of wil je meer informatie, stuur dan uiterlijk 10 juni een e-mail de FSR (fnwi@studentenraad.nl).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.