Studentenraad

Nieuwe Studentassessor FNWI: Stefanie Fijma

Hoi! Ik ben Stefanie, en ik ben de nieuwe studentassessor van de FNWI.

Als studentassessor woon ik eens per week de vergadering bij van de decaan en zijn directieteam. Hierbij lever ik een bijdrage aan de besprekingen vanuit het perspectief van een student. Aangezien de faculteit ongeveer 6000 studenten telt, is het belangrijk om vanuit elke hoek van Science Park een beetje op de hoogte te blijven. Daarom blijf ik in contact met de studieverenigingen, de facultaire studentenraad en de opleidingscommissies. Ook zal je me vaak terugvinden bij presentaties, discussieavonden en andere bèta brede activiteiten. Ik sta altijd open voor vragen, opmerkingen of om onderwerpen te bespreken. Je kan me het beste bereiken via student-assessor-fnwi@uva.nl, maar ik ben natuurlijk ook elke dag in de gangen van Science park te vinden. Ik kan niet wachten om aan dit gezellige en leerzame jaar te beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.