SR

Studentenraad

Stem op jouw favoriete docent!

Je herkent het wel die ene docent die altijd dat beetje extra doet, waarvoor je met plezier om 9 uur ’s ochtends naar college gaat en de docent die jou elke keer tot nieuwe inzichten brengt. Het is voor dit soort docenten dat de Studentenraad en ASVA de Docent van het Jaar verkiezingen organiseren. Met deze prijs vragen we aandacht voor goed docentschap aan de UvA. Want goed onderwijs begint bij goede en inspirerende docenten!

Komt er al een naam in je op? Heb je al iemand in gedachten? Aarzel dan niet langer en stem tussen 4 en 8 november op jouw favoriete docent! Het maakt niet uit of je in het verleden een (gast)college van hem/haar hebt gehad of nog elke week bij diegene in de collegebanken zit. Het belangrijkste is dat je hem/haar de allerbeste vindt!

Bij elke faculteit zal er uiteindelijk één winnaar uit de bus komen, deze winnaars worden uitgeroepen tot de faculteitswinnaars. Uit het midden van deze faculteitswinnaars zal een jury DE Docent van het Jaar van de gehele UvA uitroepen. De winnaars krijgen niet alleen de erkenning die zij verdienen voor het geweldige werk dat zij verrichten maar ook een aantal mooie prijzen die het absoluut de moeite waard maken.

Dus stem op jouw favoriete docent en help hem/haar Docent van het Jaar van de UvA te worden!

KLIK hier om te stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.