Studentenraad

Stoom afblazen

Lieve bèt(a-)rokkenen,

De studentenraad heeft medezeggenschap over het beleid en uitgaven van de UvA. Zoals jullie weten is de taak van de studentenraad om de belangen van de student te waarborgen. Als studentenraad spreken we elk jaar veel met studenten en houden vaak enquêtes om de mening van de student te bespeuren.

Er zijn echter elk jaar nieuwe studenten die natuurlijk nog niets van de studentenraad af weten. Het is zaak om deze nieuwelingen te informeren over de mogelijkheden van de medezeggenschap. Daarom gaan we ook dit jaar weer aan de haal met enquêtes, maar nu met meer ludieke acties. Houd ons dus in de gaten dit jaar!

Maar natuurlijk vinden wij het nog veel leuker als je met je goede ideeën direct naar ons komt. Weet dat je altijd de raadskamer (SP A1.26) binnen kan stormen. Maak eens kennis met ons, houd geestverruimende gesprekken en blaas je stoom af. De taakgroep PR wil dit jaar proberen eens in de zoveel tijd een inloopavond te organiseren waar je in een relaxte sfeer en onder het genot van een hapje en een drankje kan meepraten en –denken over het reilen en zeilen op de FNWI. Vergeet ook niet onze Facebook-pagina te liken: https://www.facebook.com/StudentenraadFNWI?fref=ts.

Heb je een creatief idee of mis je iets? …Dan maken wij ons bijvoorbeeld hard voor een recreatief muzieklokaal of een recreatieruimte. Heb je klachten over het onderwijs of over tentaminering? …Dan zorgen wij voor aanpassingen. Je kan het zo gek niet bedenken, maar voor ons kan het niet gek genoeg. PR gaat knallen om zoveel mogelijk wegen voor jou uit te stippelen om ons te bereiken. We zien je graag!

Hartverwarmende groet, namens de Studentenraad FNWI-UvA,

Taakgroep PR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.