Studentenraad

Uitnodiging: Kom kijken bij de FSR!

Wist jij dat alle vergaderingen van de FSR openbaar zijn?  Zowel de interne raadsvergaderingen, waar de FSR zijn standpunten bepaalt, als de overleggen met de decaan zijn toegankelijk voor gasten. Lijkt het jou leuk om langs te komen? Hieronder lees je meer over de verschillende types vergadering en hoe je langs kunt komen.

Plenaire vergadering

Een van de belangrijkste momenten in de week van een raadslid is de donderdagavond van 18.00-20.00. Dit is het moment waarop alle raadsleden bij elkaar zitten en de belangrijke lopende punten bespreken. Hierin worden beeldvormende onderwerpen besproken, maar ook worden harde besluiten genomen en kan er zelfs gestemd worden! De agenda’s voor de plenaire vergaderingen zijn te vinden op de website, maar je kan natuurlijk ook aan de raadsleden vragen wat er al dan niet op de agenda staat.

Foto door Pieter de Leeuw

Bestuurlijk overleg

De FSR heeft iedere acht weken een formeel overleg met de decaan. Dit overleg is belangrijk, omdat alle afspraken die hier met de decaan gemaakt worden, bindend en officieel zijn. De FSR bereidt dit overleg goed voor en het gaat vaak over de meest actuele onderwerpen die er spelen binnen de raad en op de faculteit.

Wil je je aanmelden om langs te komen bij een vergadering? Mail dan naar fnwi@studentenraad.nl of kom langs in A1.26! Dan zorgen we dat je de agenda van de vergadering hebt.

PS: Ben je echt wild enthousiast over de FSR, dan kun je je ook aanmelden om volgend jaar in de FSR te gaan. Zie voor meer info dit bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.