Studentenraad

Update Profiel 2016

We zijn lang stil geweest over het nieuwe Profiel 2016. Zoals het goede academici betaamt hebben wij onze ‘twenty-first century skills’ (wat dat ook mogen zijn) aangewend en de tijd genomen om ons te verdiepen in het nieuwe voorstel. Omdat we vinden dat dit plan gedragen moet worden door de gehele faculteit, hebben we eerst gesproken met Opleidingscommissies, studieverenigingen, Opleidingsdirecteuren, studenten en docenten, voordat wij onze mening hebben gevormd.

We zijn blij dat er zoveel mensen zijn geweest die ons van input hebben voorzien. Ook is er door de talenopleidingen een alternatief plan opgesteld voor de talenopleidingen. Dit plan is aan de decaan voorgelegd, en wij nemen het voorstel mee in onze overwegingen en onderhandelingen.

Afgelopen week hebben we al onze kritiekpunten en voorwaarden aan het Faculteitsbestuur voorgelegd. Zij hebben deze kritiek meegenomen en zullen de komende twee weken de profielschets gaan aanpassen. Het definitieve Profiel 2016 zal daarna aan ons voorgelegd worden, en dan moeten wij daarover een besluit gaan nemen… To be continued…

Heb jij goede ideeën? We willen nog steeds heel graag jullie input horen, dus mail ons op profielschets2016.fsrfgw@gmail.com!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.