Studentenraad

Vacature Ambtelijk Secretaris

De Facultaire Studentenraad is per 14 september 2015 op zoek naar een ambtelijk secretaris voor 8 uur per week.

De ambtelijk secretaris heeft de volgende taken:

  • Wekelijks notuleren van de vergadering op dinsdagavond.
  • Tweewekelijks notuleren van vergaderingen met enerzijds de opleidingscommissies anderzijds het bestuur van de faculteit.
  • Op korte termijn uitwerken van de notulen.
  • Het digitaal archief ondersteunen.
  • Notulen publiceren op de website.
  • Overige werkzaamheden ter ondersteuning van het dagelijks bestuur, zoals het gereedmaken van de vergaderzaal of (incidenteel) het voorbespreken van een vergadering.
  • Inwerken nieuwe ambtelijk secretaris bij beëindiging dienstverband.

De ambtelijk secretaris wordt aangesteld als student-assistent voor de periode van minimaal een half jaar met de mogelijkheid tot een verlenging tot anderhalf jaar.

Wij verwachten dat een ambtelijk secretaris studeert aan de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica, geïnteresseerd is in de studentmedezeggenschap en ervaring heeft met notuleren. Enige flexibiliteit is ook vereist, gezien niet alle vergaderingen op een vast tijdstip worden gepland.

Ben jij betrokken bij de faculteit en lijkt het jou leuk om een bijdrage te leveren aan de studentmedezeggenschap? Stuur dan voor dinsdag 8 september 2015 18.00 uur een reactie met je C.V. en een motivatie naar fnwi@studentenraad.nl. Zorg dat je in de mail jouw telefoonnummer vermeldt. Op basis van de reacties worden de kandidaten uitgenodigd voor een sollicitatieronde.

Wil je meer informatie over de werkzaamheden van de studentenraad? Kijk dan op www.studentenraad.nl/fnwi. Natuurlijk kun je ook altijd je vragen naar ons mailen (het dagelijks bestuur is te bereiken via fnwi@studentenraad.nl) of kom een keer langs in A1.26.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.