Studentenraad

De FSR FGw is op zoek naar jou!

Vacature Facultaire Studentenraad: Raadsassistent

Wil jij meepraten over het onderwijs aan de Faculteit der Geesteswetenschappen? Heb je interesse in de medezeggenschap? Wil je leren hoe de faculteit bestuurlijk in elkaar steekt? Solliciteer dan voor de functie van raadsassistent bij de Facultaire Studentenraad van de Faculteit der Geesteswetenschappen (FSR FGw).

Functieomschrijving
Per 1 maart is de FSR FGw op zoek naar een raadsassistent. Als raadassistent praat je samen met elf andere studenten mee over onderwijs aan onze faculteit, bestudeer je kritisch beleidsvoorstellen en adviseer je het faculteitsbestuur bij het maken van beslissingen over beleid en onderwijskwaliteit. Je assisteert de studentenraad bij inhoudelijke dossiers, de communicatie en op organisatorisch vlak. De FSR FGw vertegenwoordigt studenten in het beleid van de faculteit en kan jouw hulp daarbij gebruiken.

Werkzaamheden
– Actief in ten minste 2 werkgroepen van de FSR FGw. Er kan keuze gemaakt worden uit de werkgroepen: (1) Bachelor- & Masteronderwijs, (2) Communicatie & Studieverenigingen, (3) OER, Opleidingscommissies & Studiesucces en (4) Organisatie & Financiën. Binnen de werkgroepen ben je verantwoordelijk voor verschillende dossiers met onderwerpen als bijvoorbeeld: taalbeleid, medezeggenschapsrechten en huisvesting.
– Vergaderen met de werkgroepen, de gehele studentenraad en het bestuur van de faculteit;
– Overleggen met UvA-medewerkers, opleidingscommissies en studenten;
– Meedoen aan voorlichtingsacties van de FSR FGw in UvA-gebouwen.

Profiel
De FSR FGw is op zoek naar iemand die:
– ingeschreven staat als voltijdstudent bij een opleiding aan de FGw;
– geïnteresseerd is in onderwijs en besluitvorming;
– affiniteit heeft met medezeggenschap/studentenpolitiek;
– bereid is 10 tot 15 uur per week te werken;
– flexibel is in verband met wisselende werkdruk en -tijden met vaste vergadermomenten per week;
– het leuk lijkt te werken in een team bestaande uit gemotiveerde studenten.

Overige informatie

Werkplek: kamer 3.02 in het P.C. Hoofthuis, Spuistraat 134
Vergoeding: een maandelijkse vergoeding van €122,- en daarnaast kom je eventueel in aanmerking voor een gedeeltelijke bestuursbeurs zoals vastgesteld in het Profileringsfonds voor algemeen raadsleden.

Voor meer informatie kun je terecht bij de voorzitter: Charlotte Osté, charlotteoste.fsr@gmail.com en kijken op: http://new.studentenraad.nl/geesteswetenschappen/ en https://www.facebook.com/fsr.fgw/?fref=ts .
Wil je reageren? Stuur dan voor 19 februari een motivatiebrief met C.V. naar charlotteoste.fsr@gmail.com o.v.v. Sollicitatie Raadsassistent FSR FGw.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.