Studentenraad

Vacature studentassessor FNWI

Vacature studentassessor

De Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica is per 1 januari 2017 op zoek naar een nieuwe studentassessor. De studentassessor is de schakel tussen de medezeggenschap, studenten en de directie van de FNWI.

Als studentassessor heb je in ieder geval de volgende taken:

  • Overleggen met de decaan over de faculteit;
  • Vergaderingen van het directieteam bijwonen;
  • Vergaderingen van de facultaire studentenraad bijwonen.

Dit betekent dat de studentassessor op de hoogte is van datgene wat speelt binnen zowel het directieteam als de facultaire studentenraad. Binnen de vergaderingen van het directieteam heeft hij of zij het recht mededelingen te doen of, in overleg met de decaan, onderwerpen op de agenda plaatsen. Naast de vaste taken is er vrijheid om de functie zelf in te vullen met datgene wat bijdraagt aan het vervullen van de schakelrol. Dit komt bij elkaar gemiddeld uit op een functie van 10 uur per week.

De studentassessor is een student(e) die:

  • is ingeschreven bij een bachelor- of masteropleiding van de FNWI die vanuit eigen ervaring een goed beeld heeft van het onderwijs en van studentzaken in de faculteit.
  • ervaring of aantoonbare interesse heeft in bestuurlijke processen en onderwijsbeleid;
  • gevoel heeft voor verantwoordelijkheid en verhoudingen;
  • beschikt over een netwerk binnen en buiten de faculteit of in staat is een netwerk in korte tijd op te bouwen.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Stuur uiterlijk 13 november 23.59 uur een reactie met je CV en motivatie naar fnwi@studentenraad.nl. Zorg dat je in de mail jouw telefoonnummer vermeldt. Op basis van de reacties worden er kandidaten uitgekozen voor een sollicitatieronde.

Als je meer wilt weten over deze functie, kun je contact opnemen met de huidige studentassessor Kris Kok via kris.kok@student.uva.nl. Als je vragen hebt over de procedure, kun je ook een mailtje sturen naar fnwi@studentenraad.nl of langskomen bij de raadskamer van de FSR (B0.112).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.