Studentenraad

Voortbestaan Common Room

De Facultaire Studentenraad Maatschappij- en Gedragswetenschappen (FSR-FMG) deelt de zorgen die de studenten hebben omtrent de verhuizing naar het Roeterseiland Complex.

De raad zet zich keihard in voor de belangen van de studenten van onze faculteit. Zo nemen we ondermeer deel aan de actiegroep RECdeVerhuizing, die de problematiek rondom de verhuizing aan de orde stelt. Een van deze problemen betreft het behoud van de Common Room. De Common Room in het Spinhuis fungeerde als academische vrijplaats, waar lezingen, filmavonden en borrels werden gehouden.

Een van de toezeggingen die door het bestuur van de universiteit is gedaan is dat de nieuwe Common Room per 1 oktober open kan worden gesteld. Alle studieverenigingen van de faculteit hebben daar hun plaats, en natuurlijk zijn alle studenten en docenten van harte welkom.

Uiteraard betreuren we de transitieperiode tussen het Spinhuis en de nieuwe Common Room in het REC. Desondanks schenken we het bestuur het vertrouwen dat de nieuwe Common Room weer de autonome en sfeervolle ontmoetingsplaats tussen studenten (en docenten) zal worden die het eens was. We sporen alle studenten aan hun klachten, complimentjes en vragen omtrent de verhuizing bij het platform REC de verhuizing neer te leggen, waar we ze zo goed mogelijk zullen behandelen. We nodigen daarnaast iedereen met vragen of opmerkingen over de faculteit uit langs te komen op ons kantoor, REC D2.00, of te mailen naar fmg@studentenraad.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.