Studentenraad

Welkom eerstejaars studenten en welkom terug voor de rest! Nu de zomer voorbij is, is het weer tijd om aan de slag te gaan. De studieboeken gaan weer open en de collegezalen worden weer gevuld. Dat betekent ook dat medezeggenschap op de hele universiteit weer gaat beginnen aan dit jaar. Een jaar waarin op navolging van vorig jaar veel zal veranderen en we samen gaan zorgen voor een betere universiteit. Alle twaalf nieuwe raadsleden van de FNWI zijn al hard aan de slag om in samenwerking met de decaan en de docenten onderwijs en onderzoek naar een hoger niveau te tillen.

Een van de onderwerpen die deze week al bediscussieerd wordt, is de duurzaamheid op het Science Park. Afgelopen dinsdag was het studentendebat in de Brainwave over hoe duurzaam de FNWI nu is en waarop dat kan verbeterd worden. Volgende maand op 27 oktober is er weer een studentendebat over de FWNI.

Ook andere debatten en discussies zullen dit jaar door de FSR gevoerd worden, over studenten maar ook voor studenten. Om dit zo goed mogelijk te doen hebben we jullie input nodig dus kom met al je vragen en klachten over de faculteit naar ons toe. Je kan ons vinden in kamer A1.26 of mailen op fnwi@studentenraad.nl. Wij zullen jullie regelmatig op de hoogte houden van ontwikkelingen binnen de studentenraad via deze blogs. Wij wensen jullie allen een mooi academisch jaar en hopen dat er veel geleerd wordt!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.