In de Facultaire Studentenraad van het AMC zitten 11 studenten. 

 

Daniëlle de Nobel – Voorzitter, Afgevaardige CSR, Afgevaardigde IMS

Mijn naam is Daniëlle de Nobel. Ik ben als masterstudent tijdelijk gestopt met mijn coschappen om mij dit studiejaar volledig in te zetten voor de Studentenraad. Na vorig jaar al een raadsjaar gedaan te hebben, mag ik mij dit jaar voorzitter van de raad noemen. Ook neem ik namens onze faculteit plaats in de Centrale Studentenraad. 

Door de combinatie van deze twee functies heb ik overzicht over alles wat gaande is op onze faculteit, maar ook op de rest van de universiteit en andere universiteiten. Samen met de vicevoorzitter (Larissa) en secretaris (Marlinde) zorg ik ervoor dat alle belangrijke zaken snel opgepakt worden. Elke maandag hebben we met de raad een plenaire vergadering die ik voorzit. Daarnaast houd ik me met name bezig met de financiële dossiers, de jaarlijkse enquête, de OER’en (Onderwijs en Examenregelingen) en de nieuwe master Geneeskunde. 

Jouw mening als student is enorm waardevol. Ik vind het dan ook heel belangrijk dat studenten ons weten te vinden voor vragen, tips en ideeën. Heb je vragen over mijn functie of wil je iets kwijt over het onderwijs of onze faculteit, kom dan langs in onze kamer of stuur een mail naar d.denobel@amsterdamumc.nl!


Larissa Heideman – Vicevoorzitter, Lid PR

Mijn naam is Larissa Heideman. Ik ben 22 jaar oud en ik zit nu in mijn wachttijd voor m’n coschappen. In mijn jaren op het AMC heb ik me met plezier ingezet voor de MFAS, haar leden en alle studenten. Ik kijk er daarom erg naar uit om me dit jaar op een andere manier in te zetten voor de faculteit en haar studenten.

Ik heb een tijdje terug de bachelor Curius+ afgerond en zal daarom zitting nemen in de Bachelorcommissie. Als vicevoorzitter ben ik onderdeel van het dagelijks bestuur, met z’n drieën houden we ons bezig met alle lopende zaken van de Studentenraad. Zelf houd ik vooral het overzicht van de grote projecten binnen de raad, denk hierbij aan alles omtrent ons jaarplan. Ook ben ik nauw betrokken bij dossiers als Curius+, duurzaamheid, AUMC Rookvrij, alle vacatures, internationalisering en de mastervoorlichting voor MI-studenten (als lid van de Medische Informatiekunde commissie). Daarnaast maak ik deel uit van ons PR-clubje en focus ik me daarbinnen met name op de Facebook pagina.

Heb je vragen over mijn functie binnen de Studentenraad of wil je meedenken over de dossiers waar ik me mee bezighoud? Stuur dan een mailtje naar l.r.heideman@amsterdamumc.nl of loop even langs de kamer!


Marlinde van Eijk – Secretaris

Mijn naam is Marlinde van Eijk. Ik ben 20 jaar oud en zit momenteel in het 3e jaar van de bachelor geneeskunde. Afgelopen jaar heb ik met veel plezier een bestuursjaar gedaan bij de MFAS, maar dit jaar wilde ik me meer bezighouden met het ontwikkelen en verbeteren van onderwijs. Dit jaar neem ik plaats als Secretaris in het Dagelijks Bestuur van de Studentenraad, samen met Daniëlle en Larissa. Als Secretaris ben ik verantwoordelijk voor de mail van Studentenraad en het archiveren van belangrijke stukken. Verder ben ik binnen het Dagelijks Bestuur specifiek bezig met de alliantie, bacheloruitreiking, evaluatie Epicurus.  Ik neem plaats in de Bachelorcommissie, waar vanuit ik verschillende dossiers op me neem. De dossiers waarbij ik betrokken ben binnen de bachelor zijn zijn de Epicurus, de docent van het jaar, internationalisering, faciliteiten en AV/KWM. Verder ben ik contactpersoon van JVT jaar 3 en sluit ik vanuit het DB aan bij de Commissie Master.


Soufyan Maazouzi – Voorzitter bachelor

Mijn naam is Soufyan Maazouzi, ik ben 19 jaar oud en momenteel zit ik in mijn 2e jaar van de bachelor Geneeskunde. Het afgelopen jaar heb ik mogen genieten van het onderwijs dat werd gegeven door de UVA in het AMC. In dat jaar werd mijn interesse gewekt in het verbeteren van het onderwijs voor de studenten. Een jaar later zit ik in de studentenraad met als functie voorzitter van de Bachelor commissie. Vanuit deze functie hou ik het overzicht over de bachelor dossiers. Verder hou ik mij in het bijzonder ook bezig met de dossiers responsiecolleges, mental health en het UMC rookvrij.

Ik heb er heel veel zin in om samen met mijn raad iets te betekenen voor de studenten. Mocht je vragen of ideeën hebben voel je dan vrij om in de SR-kamer binnen te lopen of te mailen naar s.maazouzi@amsterdamumc.nl


Tamanna Colijn – Voorzitter medische informatiekunde, Penningmeester

Mijn naam is Tamanna Colijn en ik ben 3e jaars Medische Informatiekunde student. Vorig jaar heb ik plaatsgenomen in de opleidingscommissie van Medische Informatiekunde. In deze periode kwam ik erachter dat ik het leuk vond om me bezig te houden met de verschillende onderwerpen die daar aan bod kwamen. De kennis die ik in die functie heb opgedaan, zal goed van pas komen in mijn rol bij de Studentenraad.

Binnen de Studentenraad heb ik verschillende functies: ik ben de penningmeester, voorzitter Commissie Medische Informatiekunde en algemeen lid van de Commissie Bachelor. 

Binnen de twee commissies ga ik me bezighouden met de faciliteiten, de nieuwjaarsenquête, mastervoorlichting en de OER’en van de oude en nieuwe bachelor van MI en de OER van de master. Daarnaast zal ik een ondersteunende rol spelen in alle andere dossiers binnen de Commissie Medische Informatiekunde. Indien je vragen of leuke ideeën hebt, kan je me altijd aanspreken of langskomen in de SR-kamer!


Isaac Acheampong – Algemeen lid bachelor

Mijn naam is Isaac Acheampong. Ik ben 23 jaar oud en ik zit momenteel in de wachttijd voor mijn coschappen.Als eerste generatie Epicurius student zal ik dit jaar zitting nemen in de bachelorcommissie, en er alles aan doen om de huidige Epicurius studenten zo goed mogelijk te vertegenwoordigen.

Mijn eerste aanraking met het verbeteren van onderwijs was 2 jaar geleden, toen ik in de gelegenheid werd gebracht om het college Neurofysiologie & Reflexen te geven aan de faculteit der Tandheelkunde. Twee jaar verder is dat de reden dat ik me nu bevind in de studentenraad. Deze drang om het onderwijs te verbeteren voor mijn medestudenten is dan ook goed te zien in de dossiers waar ik me mee bezig hou. Een voorbeeld is het dossier “student-engagement”. Met het dossier student-engagement proberen wij voor studenten een platform te creëren waar zij eenvoudig kunnen zien wat voor mogelijkheden zij hebben aan extra-curriculaire activiteiten binnen de faculteit. Hiermee kan je denken aan snijzaal docent, maar ook aan het doen van onderzoek. Meer weten over mij of de studentenraad? Schroom niet om me een keer wat te vragen.


Esmee van Vliet – Lid-PR, Algemeen lid bachelor

Esmee is op dit moment nog hard aan het bedenken wat ze allemaal over zichzelf wilt vertellen. Dit zal ze zo snel als mogelijk op de site zetten. Mocht je in de tussentijd al vragen hebben, dan is ze te bereiken op e.f.vanvliet@amsterdamumc.nl 


Thomas Fleischmann – Algemeen lid bachelor

Thomas is op dit moment nog hard aan het bedenken wat hij allemaal over zichzelf wilt vertellen. Dit zal hij zo snel als mogelijk op de site zetten. Mocht je in de tussentijd al vragen hebben, dan is hij te bereiken op t.j.fleischmann@amsterdamumc.nl


Stan Driessen – Voorzitter master, Lid PR

Mijn naam is Stan Driessen en momenteel zit ik in het 2e jaar van de master geneeskunde. Dit jaar zal ik zitting nemen in de mastercommissie van de Studentenraad en me daarnaast bezig houden met de PR. 

De afgelopen jaren ben ik met veel plezier actief geweest in het AMC bij de MFAS en ben zodoende ook altijd veel bij de faculteit betrokken geweest. Ik vind het interessant om mee te denken en bij te dragen aan de kwaliteit van onze opleiding en kan er naar uit kijken om dit jaar aan de slag te gaan. Ik zal mij dit jaar onder meer bezig houden met de master enquête, de overbruggingsfase van coassistent naar arts en met studentbegeleiding en mental health. Daarnaast zal ik samen met de hele raad natuurlijk betrokken zijn bij de ontwikkeling van de nieuwe master waarmee we hopelijk iets heels moois kunnen neerzetten. 

Heb je vragen over mijn functie binnen de Studentenraad of wil je meedenken over de master, dan kun je me bereiken op s.driessen2@amsterdamumc.nl


 

Mitch van Dijk – Algemeen lid master, afgevaardigde CoRaad

Mijn naam is Mitch van Dijk en momenteel zit ik in het 2e jaar van de master geneeskunde. Dit jaar zal ik zitting nemen in de mastercommissie van de Studentenraad en daarnaast afgevaardigde zijn voor de CoRaad namen de Studentenraad.

Ik ga dit jaar in met het idee om naast zelfverbreding en bestuurservaring opdoen ook wat te kunnen bijdragen en te verbeteren aan het huidige onderwijs in het AMC. Als masterlid zal mijn focus voornamelijk liggen bij de zaken die betrekking hebben tot de master Geneeskunde en dat betreft zowel de oude als de nieuwe master. Ik vind het ook interessant om na te denken over hoe onze bachelor verbeterd kan worden, ik zal hier dan ook op de achtergrond over meedenken. Enkele andere dossiers waarmee ik mij mee bezig zal houden zijn alliantie, toetsing master, huisartsplekken, onkostenvergoeding, internationalisering en dubbele master.

Ik heb heel veel zin in komend jaar en sta dan ook altijd open voor suggesties, dit kan via de mail, mondeling, postduif of elke andere optie die je kan bedenken.


 

Neeltje Rosenberg – Ambtelijk secretaris

Als ambtelijk secretaris ben ik, Neeltje Rosenberg, vooral bezig met ondersteunende secretariële werkzaamheden voor de Studentenraad. Mijn belangrijkste taak is het notuleren van de wekelijkse plenaire vergadering met de raad en de overleggen met de opleidingsteams Geneeskunde en Medische Informatiekunde. Alhoewel ik geen stemrecht heb, ben ik wel getuige van de ontwikkelingen binnen het Amsterdam UMC en de UvA. Hier leer ik veel van en het is ontzettend leuk om te zien wat we met de raad bereiken. 

Naast mijn functie als ambtelijk secretaris geef ik les aan bachelorstudenten voor de afdeling Anatomie en Embryologie. De periodes waarin ik lesgeef, wissel ik af met periodes waarin ik coschap loop.